Microsoft Mobile Bygg 10166 Rolls Out

Windows Mobile Insiders kommer gärna veta att de har lite teknik att leka med över helgen. På fredagen meddelade företaget att det rullar ut den senaste byggnaden av Window Mobile, bygg 10166.

På bloggen Windows-webbplats, Gabe Aul, gjorde den som ansvarar för Insider-programmet meddelandet om den senaste byggnaden.

Enligt Gabe, "Det finns massor av små förändringar och funktioner tweaks i denna byggnad, men vårt stora fokus på de senaste byggnaderna på mobil har handlat om förbättringar av kärnkvaliteten."

Han sa också att de flesta av problemen som användare av bygg 10149 upplevt har fixats.

Gabe fortsatte med att säga: "Vi har också åtgärdat problemet där skärmbilden för uppgradering av migrationsstatus saknades, vilket gjorde att låsskärmen visas frusen utan datum och tid i upp till 10 minuter. Skärmbilden för uppgradering av migrationsstatus ska visas normalt nu. Vi har också åtgärdat problemet där du inte kunde låsa upp din telefon efter att du har skrivit in din PIN-kod och den låter dig skriva in trots att du har skrivit in din PIN-kod korrekt som orsakades av ett TPM-problem. Färgerna i appar ska nu visas korrekt, inklusive att inkludera titellinjen i Outlook Mail-appen, som inte längre är orange. "- För det sista skulle jag säga att flera användare är glada över det.

Självklart får Windows 10 för datorer gjort Microsofts viktigaste prioritet, och medan jag var på semester märkte jag att jag byggde 10166 som väntar på mig på mina datorer.

Som vi sa i ett tidigare inlägg, börjar lanseringen av Windows 10 för datorer snabbt, och några nya byggnader för det nu kommer att inkludera säkerhets- och buggfixar.

Eftersom Windows 10-mobilen inte släpps förrän senare i år antar man att det kan finnas en hälsosam mängd nyheter på väg.