Microsoft: "Du behöver vår telefon för att rädda dig från din telefon!"

När Ballmer introducerade det nya operativsystemet Windows Phone 7 tänkte jag bara " bra, en annan tråkig, kale kille som heter Steve försöker sälja en telefon. "Men samtidigt såg jag den nya kommersiella Microsoft gjorde för att marknadsföra sitt mobila operativsystem och det var mycket mer underhållande. Kolla in det!

Verkligen: Ny Windows Phone Ad

">
Med denna nya annons hävdar Microsoft subliminellt att deras telefoner är:

  1. Effektivare - Du kan kontrollera dina e-postmeddelanden, texter, sociala nätverk och samtal direkt.
  2. Mindre irriterande
  3. Inte för moroner - som killen kolla telefonen i urinalen.

Även om det här kan vara sant i vissa fall tror jag att de flesta stannar vid sina telefoner hela dagen eftersom de spelar spel, beroende av Facebook eller texting maniacs. Jag menar, textning är verkligen det viktigaste sättet att många människor kommunicerar och jag kan inte se Apple, Nokia, Android eller Microsoft som gör det snabbare. Oavsett punkten trodde jag att det här var en riktigt rolig annons! Det betonar verkligen alla dessa irriterande människor som irriterar resten av oss genom att använda sina telefoner vid olämpliga tider.

Om du inte har testat Windows Phone 7-plattformen ännu, kan du testa den på din dator genom att följa en groovy How-to! Vill du leka med en riktig Microsoft-telefon? Förvänta dig att se Windows Phone 7-enheter i butik den 8 november 2010 på AT & T och T-Mobile platser.