Första kumulativa uppdateringen för Windows 10 Creators Update Released

Nästa version av Windows 10 som heter Creators Update eller version 1703 tar redan sin första kumulativa uppdatering. Kumulativa uppdateringar innehåller normalt korrigeringar och tillförlitliga förbättringar eller förbättringar av funktioner för komponenter i Windows och andra MS-produkter. Tidigare versioner som Windows 10 årsjubileumsuppdatering och novemberuppdatering har fått en lång rad uppdateringar, så det är inte konstigt att vi inte får en bättre kumulativ uppdatering innan den lanseras. Dagens uppdatering för Windows 10 1703, ger utgåvan till 15063.11.

Kumulativ uppdatering Bygg 150063.11 Släppt till Snabba och långsamma ringar

Tillgängligheten på 15063.11 (KB4016250) meddelades i Windows Insider Feedback hub. Även om Windows Creators Update inte är generellt tillgänglig till och med den 11 april, ger Microsoft Windows Insiders tidigt tillgång till att sparka om däcken. Uppdateringen fokuserar på att lösa problem i Microsofts linje av Surface-enheter, omräkning av Bluetooth-radion när den återupptas från viloläge. System som kör MacAfee Enterprise får också en åtgärd när de installeras på en enhet som kör bygg 15060 konfigurerad med Device Guard-säkerhetsteknik.

kredit: Barb Bowman via Twitter

Inte mycket annat är känt, men uppdateringen bekräftar vidare att bygga 15063 är RTM-utgåvan. Uppdateringen bör också vara en tidig testkörning av den nya funktionen Differential Updates som nyligen lagts till i Windows Update. Differentiella uppdateringar kommer att bidra till att minska storleken och prestationseffekten av uppdateringar genom att bara hämta de ändringar som krävs. Användare som är intresserade av att uppgradera tidigt kan göra det nu Microsoft släppte officiella byggnader för Windows 10 1703 från webbsidan Software Download, igår. Den nya versionen innehåller många nya funktioner och förfinningar som Paint 3D; förbättrad webbläsare för Microsoft Edge; Nattlampa; förbättrad startmeny och Cortana; bättre pekplattor Dynamisk lås; Windows Defender Security Center; Hyper-V Quick Skapa och mer personalisering och färgalternativ.

Har du testat Windows 10 Creators Update ännu? Om så är fallet, låt oss veta vad du tycker om det.