Microsoft fokuserar på föräldrar och studenter att hämta försäljningen för Office 2010

För några veckor sedan meddelade Microsoft att de huvudsakligen kommer att rikta sig till studenter och föräldrar för att hämta försäljningen för Microsoft Office. Detta meddelande är nästan överraskande eftersom de nya produktivitetsverktygen och uppdateringarna i Microsoft Office tyder på att 2010 är för kontorsarbetare och företag. Men Microsoft säger motsatsen.

Microsoft Office 2010 finns i tre versioner:

  • Office 2010 Hem och Student,
  • Office 2010 Hem och företag och
  • Office 2010 Professional.

Det föreslagna försäljningspriset för Hem och Student, vilket enligt Microsoft är det mest populära, hämtar en hel del 149, 99 USD. Vi är inte 100% säkra på att detta är ett rimligt pris för endast 4 Office-produkter, men det är sant att Office 2010 ger oss en ny nivå av bättre dokumenthantering, iögonfallande effekter, förbättrad prestanda och mycket mer stabilitet. Kanske kommer detta att leda till en familjerabatt för att matcha den framgångsrika studentpromotionen?

Om du letar efter andra senaste Microsoft News-artiklar, var noga med att läsa om Utgivningen av Security Essentials 2.0 Beta och Bing Travel Planner Extension for Outlook.