Logitech tillkännager nytt CRAFT Wireless Keyboard med Creative Dial

Logitech tillkännagav idag sitt nya trådlösa CRAFT-tangentbord med ett smart illuminerande tangentbord och unik kreativ inmatningsring. Detta är ett flaggskeppstangentbord riktat mot skapare som använder Adobe Photoshop och andra skrivbordsförlagsprogram. Det är också riktat till kraftanvändare som vill få saker och ting gjort effektivt och förbättra sin produktivitet.

Den smarta klaviaturen, kallad "Crown", finns i det övre vänstra hörnet på tangentbordet. Den känner igen de appar som du använder och ger direkt åtkomst till de verktyg du behöver. Med en berøring trycker du på eller vänder dig kan justera bildens ljusstyrka, kontrast och mättnad, eller helt enkelt zooma in och ut ur bilder i Photoshop. Kronan arbetar också med Microsoft Office (2013 och senare) och låter dig flytta mellan rader och celler snabbt i Excel-kalkylblad för att skapa diagram. Det hjälper till att skapa PowerPoint-bilder och justerar enkelt teckenstorleken i Word.

Den använder Logitechs proprietära Flow-teknik som ingår i Logitech Options-programvaran (tillgänglig som separat nedladdning) som gör det möjligt att styra upp till tre olika enheter från tangentbordet. Den smarta belysningen med bakgrundsbelysning känner av händerna och justerar belysningen automatiskt beroende på rumsförhållandena. Du kan även styra den bakgrundsbelysta tangentbordets ljusstyrka manuellt.

"Vårt nya flaggskepps Logitech CRAFT-tangentbord är för oss alla som spenderar tid på att skapa med hjälp av Photoshop eller bygga PowerPoint-bilder och vill jobba med större precision och känna sig kopplade till sitt arbete", säger Art O'Gnimh, världsledande tangentbord på Logitech. "Den kreativa inmatningsratten ger dig direkt åtkomst till de funktioner du behöver, det ögonblick du behöver dem, så att du kan öka produktiviteten. CRAFT sätter dig i ditt kreativa element - varje gång du sitter vid skrivbordet. "

CRAFT ansluts till en Mac eller PC med ett trådlöst intervall på 10 meter (33 fot) via den medföljande Logitech Unifying Receiver eller Bluetooth med låg energi. Logitech USB Unifying Receiver fungerar på MacOS 10.11 och senare och Windows 7 eller senare. För att ansluta den via Bluetooth behöver du Windows 8 eller senare eller MacOS 11 och högre. Logitech touts att CRAFT bör hålla dig en hel vecka med en laddning. Och den är uppladdningsbar med den medföljande USB-typ C-kabeln. Den är också kompatibel med Logitech FLOW-aktiverade möss som Logitech MX Master 2S.

Följande videoklipp från Logitech visar tangentbordet i funktion. Först börjar med Microsoft Word:

">

Här jobbar det på en Mac i Adobe Photoshop CC:

">

Logitech CRAFT-tangentbordet kommer att köpas i oktober vid utvalda butiker och på Logitech.com för ett rekommenderat pris på 199, 99 USD. Vi kommer att skicka en fullständig hands-on recension i de kommande dagarna så håll dig uppdaterad!