Latermark är ett fantastiskt alternativ för pocket på Windows RT

Eftersom jag avyttrade min iPad och använder Surface RT uteslutande som min surfplatta, missar jag verkligen många av mina favoritappar på IOS. En speciellt jag använde hela tiden på min iPad är Pocket (Tidigare Läs det senare). Jag använder den hela tiden på min PC och Android-smartphone för att samla webbartiklar som jag inte har tid att läsa och kan lagra och läsa senare.

Den snygga saken om Pocket är den på nästan alla plattformar, men det finns inte en officiell Pocket app i Windows Store. Men jag har hittat ett alternativ som fungerar ganska bra kallat Latermark.

När du har laddat ner det, loggar du bara in med ditt Pocket-konto och allt du har sparat eller "fick" från andra plattformar som Chrome, Android, iOS ... etc. den kommer att finnas tillgänglig på din yta. Du kan också trycka på ditt användarnamn och knacka på Synkronisera med fickan för att få dina senaste sparade. Du får en lista med dina artiklar till vänster och kan läsa dem på höger sida av sidan. Det låter dig också favorit artiklar och ladda ner dem för offline läsning.

För att använda Latermark i IE 10, när du är på en sida du vill spara, använd Dela Charm. Där ser du det med listan över andra appar som du kan dela med. Det fungerar med mer än bara IE också. Inte alla Windows 8-appar har delat stöd ännu, jag har testat det under en vecka och resultaten varierar. Det fungerar till exempel med News Bento app och Bing app. Men det fungerar inte med Windows 8 News app till exempel.

Nästa skärm visar dig sidlänken och titeln - som du kan ändra om du vill - tryck sedan på Spara.

Skärmen blir grön för att verifiera att sidan sparades.

När jag har sparat något från min yta med hjälp av senare märke kan jag hitta den i min officiella Android Pocket-app på min Nexus 7 till exempel.

Eller använder du Google Chrome Pocket extension.

En begränsning med Latermark är att du inte kan spara ljud eller video som du kan med Pocket. Men om du är huvud sak är att spara artiklar och bilder, är det definitivt inte en avbrottsbrytare. Det har inte lika många alternativ som den officiella Pocket appen, så om du är en Pocket Power-användare, förvänta dig några begränsningar. Men det gör ett perfekt jobb med den huvudsakliga funktionen att synkronisera ditt innehåll. Om du är ett fan av fickan och äger en Surface RT eller annan Windows RT-enhet, är Latermark ett måste.