Håll din bärbara strömförsörjning från att skjuta en av skrivbordet med ett gummiband

Visst kan du förmodligen använda en remsa av tejpband, men ett gummiband kan vara nästan lika användbart när det gäller att anpassa ditt datorarbete. Va? Tja, låt oss säga att du har en bärbar dator eller någon annan enhet som har en strömbrytare kopplad till sin laddningskabel och du är trött på att sparka den varje gång du sätter dig ner vid datorn. Eller kanske jobbar du i ett högtrafikområde där människor går runt och alltid sparkar strömförsörjningen och rippar strömkabeln ur ditt system., eller du är inte uppmärksam och oavsiktligt sparkar den och strömmen kopplas bort. Tro det eller inte, ett gummiband kan vara din lösning.

Använd ett gummiband som en glidskydd

Wrap enkelt gummibandet runt två motsatta hörn och presto, kraftstenen är nu glidbeständig och kommer inte att glida av ditt skrivbord. Det är snabbt, effektivt och ganska billigt eftersom nästan alla har ett extra gummiband som ligger runt.

Har du något snabbt och enkelt smart använder du för din dators hårdvara? Skjut mig ett mail eller lämna en kommentar nedan!