Bara prata med Amazon Alexa för att köpa ton produkter

Med Amazon Echo och Alexa har du alltid kunnat köpa grundläggande saker som pappershandduk eller toalettpapper. Men förra veckan lade företaget möjligheten att köpa mycket mer (miljontals produkter) bara genom att prata med det. Detta gäller för alla tre Echo-enheter samt Fire TV.

Ett av försummelserna är att du måste vara Amazon Prime-medlem och de artiklar du beställer måste vara berättigade till Prime. Så du kan bara säga något som Alexa beställer mig en Apple iPhone 6S, och den borde komma om två dagar.

Eller beställa kaffe eller en av de miljoner Amazon Prime-objekten. Jag tycker att det bästa sättet att använda detta är att få webbplatsen öppen på din telefon eller dator, så bara på Alexa.

Företaget sa dock att allt som beställts via Echo (Alexa) kommer att kvalificera sig till gratis avkastning. Det finns dock inget ord av prisförändringen återbetalningar, förlåt folkens; det fartyget har seglat.

Kom ihåg att Amazon Prime Day mega-försäljningen kommer upp den 12 juli, och du kanske tycker att du själv pratar med den smarta talaren mycket den dagen.

För att komma igång och få mer ut av ditt eko, kolla in några av våra artiklar länkade nedan:

  • Anslut dig Google Kalender till ekot
  • Ställ upp Pandora med ditt eko
  • Amazon Echo Tip: Aktivera Wake up Sound
  • Koppla en Bluetooth-enhet till eko
  • Lägg till nya färdigheter till Amazon Echo