iPhone 4S: Apple flyttar 14 oktober Utgivningsdatum, Förbeställning Sälj ut

Apple och dess operatörspartners AT & T, Verizon och Sprint Nextel säger att de har sålt ut från förhandsbeställning för den kommande Apple iPhone 4S, som ursprungligen berodde på fredagen i USA, Europa och Australien.

Apple har idag tagit bort den 14 oktober utgivningsdatum för iPhone 4S från sin webbplats. Apple säger nu att det kommer att vara en vecka eller två innan de flesta amerikanska och utländska kunder får iPhone 4S, från $ 199 till 16GB-versionen. Bärare säger att väntar kan vara så lång som en månad.

AT & T, Sprint Nextel och Verizon säger att det kan ta ännu längre tid att få enheter i köparens händer.

Efterfrågan på telefonen - meddelade en dag innan Apple-grundare Steve Jobs dog vid 56 i förra veckan - verkar ha tagit alla överraskade. Det inkluderar Apple.

Apple skulle ha gett försäljningskanaler med mycket mer lager, om det visste att iPhone 4S skulle vara en rekordbrytare, outselling på sin första dag även den tidigare rekordbrytaren, iPhone 4.

En mindre iteration på de flesta vägar, iPhone 4S signifikanta förbättringar inkluderar en signifikant förbättrad 8 megapixel kamera och bättre prestanda via sin dual core processor tech och val. För första gången arbetar Apples telefon med Sprint Nextel, samt Verizon och AT & T-tjänsterna.


Image Courtesy: SMSEO

Med tvåårskontrakt som kommer till slut för många iPhone 3 och 3G-användare kunde tidpunkten för iPhone 4S inte bli bättre. Och det är också den känslomässiga inbindningen. Kunderna tar utan tvivel upp $ 199 och upp enheten. Det är trots allt den sista Jobs-riktade iPhone.

Vår Eric Mack rapporterade vad Tim Cook presenterade på Apple iPhone 4S Keynote.

IPhone 4S sålde en miljon enheter sin första dag i förbeställningar, enligt Apple. Det är en överraskande utveckling med tanke på att iPhone 4S knappast är en femte generationens iPhone. Det är en liten förbättring jämfört med den nuvarande iPhone 4G - det är till och med i samma fall. Efter Apple-meddelandet gick denna parodi av iPhone 4S-promoen viral. Steve Jobs skulle godkänna, vi vet.