Lägg till musik till någon iOS-enhet med CopyTrans

Efter att de nya iPhone-modellerna och den nya Apple Watch-versionen släppts fortsätter vissa människor att använda Apple-produkter som sina primära mobila enheter. Andra kan dock inte. Medan jag fortfarande undrar om jag ska byta till en iPhone eller stanna i Android-lane, finns det en sak som de flesta av oss säkert kan hata på tillsammans - iTunes. En non-customizable memory hog som försöker verkligen svårt att vara din primära musikspelare men misslyckas i nästan alla aspekter. Medan det finns gott om alternativa musikspelare där ute, har nästan ingen av dem möjlighet att synkronisera med iOS-enheter. Det är här CopyTrans kommer in.

Om CopyTrans

CopyTrans är inte bara en enda applikation - det är ett komplett paket utformat för att lösa dina dagliga problem med iOS-synkronisering och iTunes. Det bästa är att den som du mest sannolikt behöver - musik synkroniserar en - är helt fri. Det fungerar med de senaste iPod och iPhone, inte bara de gamla modellerna som de flesta andra appar arbetar med. Och förresten - om du behöver andra iOS-hjälpargodisar, till exempel Kontaktsynkronisering och en Apphanterare, kolla du CopyTrans Store.

Faktum är att vi tidigare täckt hur man hanterar iPhone-kontakter med CopyTrans Contacts.

Kopiera / synkronisera musik

Det första du vill göra är att dina iPod / iPhone-drivrutiner är korrekt installerade på datorn. Om du har använt iTunes hittills är drivrutinerna säkert installerade och köra, men om det här är första gången du synkroniserar en iOS-enhet från datorn som du använder kan du kanske överväga CopyTrans Drivers Installer .

När du är klar med drivrutinerna kan du fortsätta med att öppna appen själv.

Du kommer att bli uppmanad att ansluta en iOS-enhet, som du lätt skulle kunna göra (varning - se till att du stänger alla dina körbara appar innan du ansluter!) . När du har anslutit enheten kan det hända att du måste vänta ett tag innan appen laddas, oftast om du har ett stort musikbibliotek (64 GB-användare - tiden för att skärpa ditt tålamod).

Att överföra en sång är lika lätt som att dra och släppa den i listan med låtar.

Och sedan på knappen Uppdatera. När du gör det måste du vänta tills låtarna överförs och läggs till i biblioteket.

Om några minuter borde du se det här meddelandet dyker upp längst ner till vänster om appen ... och ditt humör ska vara mer än lyckligt, med vetskap om att du har dunkt iTunes för bra.

CopyTrans är en otrolig app som jag älskar och stöder fullt ut. Jag är säker på att de flesta av dig kommer omedelbart göra omkopplaren från iTunes till det här snygga lilla programmet så fort du provar det. Låt oss hoppas att den här stora applikationen kommer att få stöd för den snart utgivna iPhone 6 och också.