HTC är Prepping för de nya Android-tabletterna

Denna tablettaffär börjar att irritera mig, för att vara ganska ärlig. Det har förstört roligt att vänta på meddelanden från stora företag, eftersom du redan vet att alla kommer att tillkännage en ny tablett, förutsatt att de inte redan har gjort det. :)

Det senaste namnet för att komma på den här bergbanan är HTC ( ja, de ryktes för att starta en för en tid ) och de kommer att ha tre tabletter till deras namn, den första som heter Flyer .

DigiTimes, citerar källor till handenhetskomponentföretag, rapporterade att det kommer att finnas tre HTC Android-tablettmodeller under första halvåret, med den första som heter Flyer, som släpptes redan i mars. Det kommer att lanseras med mobiloperatörer, för att slå tävling - BlackBerry Playbook ( slated for a March release ) och Motorola Xoom April.

Enheten kör Android 2.3, men uppgraderas till 3.0 när den blir tillgänglig. De andra två tabletterna kommer att ha Honeycomb som löper ut ur lådan.

Nu vet jag inte hur många av er ihåg, men HTC hade en tablett ( av något slag ) när all denna tablettgalenskap inte ens förutspåddes, långt tillbaka 2007. Det heter HTC Advantage X7500 och man gjorde det imponera på alla då

Tala om Android, du borde veta att det finns en ny Google Translate-version där ute, med några intressanta funktioner.