Så här använder du nya Instagramredigeringsfunktioner

Instagram har nyligen förbättrat sina fotoredigeringsfunktioner, vilket gör dem mer omfattande och ger dig bättre resultat. Här är en titt på de nya alternativen och hur man använder dem.

Nya Instagram Redigeringsfunktioner

För att upptäcka de nya funktionerna använder jag en enkel bild som jag tog med min Android-smarttelefon och använder de nya funktionerna i Instagram-appen för att redigera dem. IOS-appen fick också samma funktioner.

Hittills tillämpade ett Instagram-filter på en bild vilket innebar att du var tvungen att lösa de fördefinierade ändringarna som filtret skulle producera. Namnlösa: Du kunde inte bestämma hur mycket "Valencia" du ville ha på ditt foto. Nu kan du; Välj bara det filter du vill ha och tryck på det igen när det väljs.

Sedan kan du bara spela med skjutreglaget för att få det resultat du vill ha. Du kan också lägga till en ram om du vill, från samma plats, där de är tillgängliga. När du är klar, bekräfta ditt val med knapparna längst ner.

En hel uppsättning redigeringsfunktioner har också lagts till. Tryck på skiftnyckeln på huvudskärmen Instagram-redigering för att se dem.

En hel massa coola redigeringsalternativ visas, vilket kan göra Instagram till de flesta användares alternativ för bildredigeringsprogram.

Du kan räta ut din bild, justera ljusstyrka och kontrast, liksom dess värme och mättnad. Du kan också justera höjdpunkter och skuggor, samt skärpa bilden lite om det behövs.

I de flesta fall får du samma reglage (visas ovan) som låter dig bestämma det belopp du vill ha.

I alla fall är resultaten synliga direkt och du kan leka tills du uppnår önskad effekt.

Sakerna är olika när det gäller att räta ut din bild. Skjutreglaget ersätts med en vinkelskala, som du kan använda för att ställa in hur du ska luta bilden. Den goda delen är att du inte bara får rotera bilden, du kan luta den i alla riktningar så mycket du vill.

Tilt Shift-funktionen är intressant och användbar både i radial och linjär mode. Den stora delen är att du enkelt kan justera områdets storlek i fokus genom att hålla fingret på skärmen och flytta ett annat finger runt området.

Sammantaget är Instagrams fotoredigeringsfunktioner inte en matchning för dedikerade appar, som PicShop Pro, men de borde vara mer än tillräckligt för de flesta användare. Mer än så är de väldigt lätta att använda.

Hämta Instagram för Android

Hämta Instagram för iPhone