Så här återställer du Windows 10 Mail App

Oavsett om du gillar det eller inte, är Mail-appen standard och introducerades först i Windows 8. Det var hemskt i Windows 8, även om det började bli bättre i Windows 8.1.

Men nu, i Windows 10, har det förbättrats dramatiskt. Tyvärr har det fortfarande problem med att synkronisera mail och kalenderobjekt mellan konton. Så här återställer du det för att lösa problemet.

Återställ Windows 10 Mail App

Om du vill återställa Mail-appen så börjar den synkronisera ditt mail igen, gå till Inställningar> System> Appar och funktioner .

Nu bläddra ner tills din hitta Mail och Kalender. Klicka på den och sedan på Avancerade alternativ.

Där hittar du en återställningsknapp, fortsätt och klicka på den och vänta medan återställningen är klar (hur mycket tid det tar varierar).

Den största irritationen av detta är att du måste logga in igen för att saker att börja synkronisera igen.

Obs! Återställning av appar kommer att fungera med Windows 10 Anniversary Edition bygg 14379 eller senare. För att få den informationen, tryck på Start-knappen och skriv:
winver och tryck Enter.

Det här problemet har hänt mig en gång, och sedan det har återställts Mail-appen har allt fungerat bra. Förhoppningsvis slutar Microsoft att fixa det här felet.

Har du synkroniserat problem med e-postappen i Windows 10 årsjubileumsutgåva? Lämna en kommentar och låt oss veta om återställningen av appen löst problemet i kommentarerna nedan.