Lär dig Office 2010 Använda en skärmsläckare

Jag är inte ett stort fan av skärmsläckare, men jag hittade att Office 2010 Getting Started Screensaver skulle vara intressant och faktiskt användbart. Om du är ny på Office 2010 kommer den här gratis skärmsläckaren från Microsoft att hjälpa dig att lära dig den senaste versionen av Microsoft Office.

Först hämtar du skärmsläckaren för Office 2010 Komma igång från Microsoft Download Center.

När installationsfilen hämtas, fortsätt och starta installationen. Under installationsprocessen installeras Microsoft .NET Framework 4.0 Full först för dig - om det inte redan är installerat.

När installationen av .NET Framework är klar fortsätter du med installationsguiden för skärmsläckare.

Beroende på systeminstallationen kan det krävas en omstart. Den första maskinen jag installerade den var helt uppdaterad och ingen omstart krävdes. Här installerade jag det på en ny installation av Windows 7 och det krävde en omstart.

Obs! När MS. NET Framework 4.0 är installerat måste du installera de senaste Windows-uppdateringarna för den.

Högerklicka på skrivbordet och klicka på Anpassa. Du ser att skärmsläckaren är inställd på Office 2010 Komma igång.

Nu kan du kolla 60 till 90 andra tips från office.com när skärmsläckaren startar. Här är några skärmdumpar av de tips och tricks du kan förvänta dig.

Skärmsläckaren fungerar som en PowerPoint-presentation. Det visar en mängd olika tips om hur man startar varje Office 2010-program i sviten.

Det här är en praktisk metod för att hjälpa dig att lära dig nya tips för hur du använder Office 2010.