Så här återställer du stängda eller kraschade Google Chrome-flikar

Chrome är enkelt, snabbt och stöder flikar. många av dem. Men när du har 14 webbplatser öppna och din webbläsare kraschar kan det verka som inget annat än en katastrof. Jag menar, det är många förlorade TPS-rapporter som du måste spåra och öppna upp igen. Google-teamet är redan på det, i Chrome finns en funktion som automatiskt återställer alla dina nyligen stängda flikar. Det delar även dem och kommer ihåg vilken ordning du hade öppnat i!

Steg 1

I Chrome klickar du på knappen + ( Ny flik ) till höger om din senaste öppnade flik.

Steg 2

På den nya fliksidan ser du dina mest besökta webbplatser, men under dem är din Nyligen stängda lista. På den här listan kommer du att hitta webbplatser som du nyligen har besökt och avslutat, webbplatser som du tittat på om Chrome kraschade kommer att visas här också.

Du kan klicka på någon av sidnamnen från listan Nyligen avslutad för att öppna dem.

Steg 3

När Chrome kraschar eller du lämnar ett fönster fullt av flikar, kommer Chrome fortfarande hela gruppen av stängda flikar från fönstret. Du kan klicka på listikonen och öppna enskilda sidor, eller du kan välja att öppna hela gruppen.

Gjort!

Att återställa kraschade eller slutna flikar i Google Chrome är enkelt, och om du kör experimentella byggnader av Chrome och Flash är det ett nödvändigt knep att ta upp din ärm för att minimera olyckshändelser när någonting ibland går fel.