Hur lyssnar du på ditt Amazon Music Library på Roku

Nyligen blev Amazon Cloud Player-appen släppt för Roku. Detta låter dig lyssna på låtar du har köpt eller laddat upp med funktionen Amazon Cloud Player Scan and Match på ditt hemmabiosystem.

Gå till den officiella Roku-webbplatsen och installera Amazon Cloud Player-appen. Det är lättare att göra det på detta sätt än att hitta det i Kanalhandeln.

När det är installerat, skjut upp din Roku och starta Amazon Cloud Player. Du får en kod för att länka ditt Amazon-konto med Roku-appen.

När du kopplat ditt konto med framgång kan du börja lyssna på låtarna i din Amazon Cloud Player på Roku. Precis som med andra enheter kan du bläddra genom Playlists, Albums, Songs eller Search.

Appen fungerar väsentligen som den gör på Kindle Fire, iOS och andra Android-enheter. När du spelar en låt du kan styra uppspelning, hoppa över till nästa eller föregående melodi, och den har också en Shuffle-funktion för fester.

Det här är bra nyheter om du använder Amazon för att lyssna på musik. Nu om detta skulle komma till Xbox 360, som Amazon Instant Video redan är, skulle jag vara inställd.