Så här installerar du Rollup Update för Windows 7 Service Pack 1

Så mycket som -teamet älskar Windows 10, inser vi att tiotusentals av våra läsare fortfarande kör Windows 7. Det är ärligt inte en överraskning. Windows 7 är ett solidartat operativsystem med säkerhetsuppdateringar som tillhandahålls av Microsoft fram till januari 2020. Som sagt sa Microsoft ut Service Pack 1 för Windows 7 för mer än fem år sedan. Sedan dess har användare som utför en Windows 7-installation eller ominstallation ställts inför choreen för att hämta mer än en GB uppdateringar. Detta är särskilt frustrerande om du fastnar med gamla Windows 7 OEM Media, eftersom du först måste installera Service Pack 1 följt av en omfattande lista med post SP1-uppdateringar. Ick. Det är en löjlig uppgift och kan resultera i ett instabilt system på grund av det stora antal uppdateringar för både Windows Apps och Hårdvaruuppdateringar och drivrutiner.

Fem år senare har Microsoft gett lite bekvämlighet för Windows 7 SP1-användare med en uppdatering. Upprullningen innehåller en samling av alla uppdateringar för Windows 7, sedan Service Pack 1 släpptes i februari 2011. I den här artikeln tar vi en titt på att ladda ner och installera Rollup.

Så här hämtar du och installerar Windows 7 Service Pack 1 Rollup Update

För att starta installationen av Rollup på din dator måste du köra Windows 7 med Service Pack 1 redan. För att bekräfta om ditt system redan har Service Pack 1 installerat, klicka på Start> högerklicka på Dator> klicka på Egenskaper> titta under Windows-utgåva . Om du inte har Service Pack, 1 etablerad, granska instruktionerna här.

När du har bekräftat att Service Pack 1 är installerat startar du Internet Explorer, laddar Windows Update Catalog-sidan och klickar sedan på Installera om du blir ombedd. Windows Update-katalogen fungerar inte i Microsoft Edge eller alternativa webbläsare som Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Sök efter 3125574 och lägg till de paket du vill ladda ner. Rollup Update är tillgänglig för Windows 7 32 och 64 bit och Windows Server 2008 R2. Klicka på länken Visa kurva längst upp för att se över de valda nedladdningarna.

Klicka på knappen Hämta för att börja.

Välj var du vill spara dem.

Klicka på Fortsätt.

Vänta tills nedladdningen är klar.

Innan du kan installera Windows 7 Rollup Update måste du ha en nödvändig uppdatering (KB3020369) installerad. Se till att du hämtar och installerar den korrekta uppdateringen för din arkitektur i Windows 7, 32 eller 64 bitar.

Installera Windows 7 Roll Update

Dubbelklicka på KB3125574-paketet för att starta installationen.

Vänta när Rollup Update installeras.

Starta om när du är klar. Det är det, alla tidigare uppdateringar från februari 2011 till april 2016 är installerade. Intressant installerar inte Rollup den senaste versionen av Internet Explorer. Kolla in vår tidigare artikel för instruktioner hur du gör det.

Windows 7 är fortfarande i stor utsträckning över hela världen. Även om det har gått lång tid för Microsoft att leverera; Det är en härlig partinggåva för användare som fortfarande är beroende av den mest populära versionen av Windows till dags dato. För användare som fortfarande behöver testa program på Windows 7 eller utföra färska installationer regelbundet, är det bekvämt och fungerar som avsett.

För dig som fortfarande kör Windows 7, se till att du kolla in vår omfattande samling tips och handledning för Windows 7. Vi skrev om Windows 7 i flera år och hade en av de mest omfattande samlingar på internet.