Så här importerar du en GarageBand iOS-fil till Logic Pro på Mac OS X

Ibland är du på språng och en inspiration slår till. Om du har en iPad eller iPhone med GarageBand installerad, kan du ta bort en snabb trumslag eller baslinje. Det är coolt, men om du vill göra mer med din musik kanske du vill ha något med lite mer ström än GarageBand. Säg hej till Logic Pro.

Logic Pro är en professionell DAW (digital ljud arbetsstation). Det låter användare och ingenjörer spela in, arrangera och mixa musik. Vad är väldigt cool är att mycket av koden i GarageBand är baserad på Logic. Många av instrumenten och effekterna i GarageBand är också nedskalade versioner av dem i Logic. Det innebär att du faktiskt kan importera GarageBand-plattor till Logic.

Tryck först på "Redigera" -knappen längst upp till höger.

Tryck på ikonen "Dela" i det övre vänstra hörnet av "My Songs" -vyn av GarageBand.

Applikationen kommer att fråga dig hur du vill dela låten "Dela Song Via" och du har flera val. Välj iTunes.

Efter det kommer GarageBand att be dig välja ett format. Du kan skicka låten till iTunes som en iTunes-fil (som i princip bara är en AAC för iTunes-uppspelning) eller GarageBand. Du vill välja GarageBand.

Synkronisera enheten till iTunes. Detta kommer att importera din fil.

Under enhetens Apps-flik (Obs! Din enhet måste vara ansluten till iTunes och du måste välja den), du kommer se ikonen GarageBand. Välj den och din fil visas under GarageBand Documents-listan. Klicka på filen och "Spara till ...". Spara det i din vanliga musikmapp, eller var du vill att du ska behålla dina sångfiler.

Du kanske måste hämta en uppdatering när du öppnar filen:

Filen kommer som standard till din installerade DAW (GarageBand för Mac, Logic, Logic Express). Nu kan du redigera och använda filen i Logic Pro.