Så här börjar du med Inbox by Gmail

Inbox by Gmail är Googles senaste e-posttjänst för iOS, Android och Google Chrome (för Mac och PC). Google har byggt Inbox ovanpå Gmail med målet att ompröva hur vi hanterar inkorgen. Första intryck, detta verkar vara fallet, åtminstone efter några dagar att testa det. Här är en titt på några av de funktioner som ingår i den här nya tjänsten.

Hur får jag Inbox via Gmail?

Åtminstone för nu är Inbox endast inbjudet, men du kan begära en inbjudan från Google genom att skicka ett mail till [email protected] Återigen, från personliga erfarenheter tog det bara några dagar för Google att skicka mig min inbjudan efter att jag begärde det så få din förfrågan i ASAP om du vill testa det.

Ett annat alternativ att få en inbjudan är att hitta en vän som redan har inbjudit som de som redan har bjudits få tre inbjudningar de kan dela.

Använda Inkorgen av Gmail

När du har skickats ett e-postmeddelande som verifierar din inbjudan laddar du ner appen för iOS eller Android.

Efter installationen, använd ditt Gmail-konto för att logga in. För den här artikeln använder jag HTC One (M8) men processen är i princip densamma på iOS. När du är inloggad är du redo att börja och börja lära dig nyanser av det nya e-postsystemet.

Skärmdump Tour

Gränssnittet är utformat för att vara enkelt, vilket är när du förstår hur appen fungerar. Det sägs att det fortfarande finns en inlärningskurva under de första 10-15 minuterna i appen. Inte en överraskning Jag antar att målet är att ompröva e-posthantering.

I grund och botten delas e-post automatiskt i flera kategorier och enskilda e-postmeddelanden behandlas som uppgifter istället för faktiska meddelanden. Du kan stifta meddelanden till toppen av listan, snooze dem för senare, eller sopa bort dem om du är klar. Det bästa är att alla dessa uppgifter kan göras genom att dra åt vänster eller höger utan att ens öppna e-postmeddelandet.

Genom att byta till exempel kan du snooze ett email för senare. Du kan också snooze ett email från ett e-postmeddelande genom att klicka på klockan.

Det är uppenbart att Google fokuserade sina ansträngningar på mobilapparna med Inbox by Gmail. Men du kan också komma åt tjänsten från din dator eller Mac så länge du använder Google Chrome.

Om du försöker komma åt Inbox via Gmail via en annan webbläsare än Chrome kommer du att få popupen som visas nedan.

För närvarande tillåter Google alla som använder inkorg för att lägga till sina andra Gmail-konton. Dessutom kan de befintliga användarna bjuda sina vänner och familj till tjänsten, men för närvarande får vi bara tre inbjudningar.

För att bjuda in någon, tryck på den röda "+" -ikonen och tryck på Bjud in personer.

Som jag nämnde behöver du inte bjuda in dina andra Gmail-konton till tjänsten - minus dina Google Apps-konton eftersom de ännu inte stöds via tjänsten.

Eftersom det här är vår första artikel om tjänsten har jag bara lätt berört allt som är packat i Inbox by Gmail. Eftersom vi spenderar mer tid med det, kommer vi definitivt att ge fler tips och tricks.

Har du fått din inbjudan ännu eller haft tid att använda den? Vad tar du på Inbox by Gmail?

">