Så här aktiverar du detta dolda inbyggda iOS-ikon för tangentbord

Emoji har varit en växande trend genom åren, och de låter dig uttrycka dig på ett unikt och roligt sätt. Vi visade dig hur du aktiverar Emoji-tangentbordet tillbaka i IOS 5. Och att använda dem med nya versioner av iPhone och iPad är en mycket enklare affär.

Men om du har blivit trött på samma, kan du aktivera ett tangentbord som innehåller massor av Unicode-uttryckssymboler som du kan bläddra igenom. Så här hittar du dem.

Få ton nya emoji på iOS

Gå till Inställningar> Allmänt> Tangentbord och tryck på Lägg till nytt tangentbord och rulla ned och välj Japanska> Romaji .

Öppna sedan en app som kräver tangentbordet. Tryck och håll den globala ikonnyckeln och välj det Romaji-tangentbord som du just lagt till.

Tryck nu på "123" -knappen och sedan över till höger, tryck på " ^ _ ^ " -tangenten.

Det kommer att dra upp en massa nya Unicode-uttryckssymboler som du förmodligen aldrig visste var där.

Dessa dolda Emoji-tecken är inte något nytt. Faktum är att jag kunde gå tillbaka till min gamla iPod touch som kör iOS 6 och göra samma sak.

Det är bara en påminnelse att det ibland är bra att byta saker upp varje gång i taget. Det finns intressanta funktioner i iOS än samma gamla appar som vi använder varje dag.

Dessa Unicode-uttryckssymboler kanske inte är lika animerade och livfulla som du är van vid, men det är fortfarande värt att ge dem ett försök. Ha så kul!