Så här aktiverar du Netflix Facebook Sharing Integration

Förra veckan meddelade Netflix att det var att rulla ut Facebook social integration för amerikanska abonnenter. Om du vill dela med dig av vad du tittar på och se vad dina vänner tittar på gör du det här.

Netflix började rulla ut funktionen till abonnenter förra veckan, och du borde ha funktionen nu. Logga in på ditt Netflix-konto och bläddra ner listorna med shows, och du bör se följande Dela med Facebook-meddelande. Om du inte ser det, logga ut och tillbaka till ditt konto.

När du har klickat på det ser du två nya rader som listar vad dina Facebook-favoriter och vad de nyligen har tittat på. Som standard händer delningen bara på Netflix.

Om du vill ändra delningsinställningarna klickar du på Ditt konto och under Inställningar klickar du på Sociala inställningar.

Där kan du stänga av delningen. Och det andra alternativet kommer automatiskt att lägga upp vad du tittar på din Facebook-tidslinje - som att dela med dig av vad du lyssnar på på Spotify eller MOG.

Det här låter dig få rekommendationer från dina vänner om vad du ska titta på Netflix. Vissa människor kan tycka att detta är användbart, men om du tittar på episoder av Glee kanske du inte vill dela det med alla. :-)

">