Så här aktiverar du Google Voice med ditt befintliga nummer

En av de mer irriterande sakerna om Google Voice- tjänsten, eftersom den släpptes, har varit oförmåga att använda ett befintligt telefonnummer med tjänsten. Vid anmälan ( om du hade turen att få en inbjudan från Google eller en vän ) var du tvungen att skapa ett nytt Google Voice-nummer som du då skulle behöva annonsera till dina vänner och familj ... DEAL BREAKER! ( förlåt .. kunde inte motstå 30 Rock Reference )

Även Google kände igen hur lamm detta var och meddelade en halvbakad idé om att ge nya affärskort / kontaktkort för att hjälpa till att sprida ordet. Ja, jag vet ... Låter som Windows 7 Launch Parties ...

Hur som helst visste Google att för att tjänsten skulle vara mer än bara en cool gadget som folk spelade med men inte faktiskt skulle använda Google, skulle det behöva ta bort det här väsentliga vägarna ... och det är bara vad de gjorde ikväll med en ny uppgradering till Google Röst.

Omedelbart kan Google-röst låta dig utnyttja ditt befintliga mobilnummer för att dra nytta av valda funktioner i tjänsten. Listan med funktioner som finns är:

  • Google Voicemail
  • Voicemail Transcription
  • Anpassade röstmeddelanden hälsningar
  • Internationella samtal
  • Mobilappar

Fler funktioner finns här för " Google Voice-funktion w / Google Nummer Vs. Icke-Google-nummer ". Observera också att endast följande bärare är officiellt stödda vid denna tidpunkt: Alltel, AT & T, Cricket Wireless, MetroPCS, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon.

Det är uppenbarligen att den största funktionen här är integrationen av Google Voicemail, Transkription och Anpassade Voicemail hälsningar. Här är en snabb röstmeddelande från Google Voice:

Aktivera Google Voice Integration w / Existerande mobilnummer

1. Logga in på Google Voice, klicka på Inställningar och klicka sedan på Aktivera Google Voicemail för den här telefonen .

Obs! Alternativet är endast tillgängligt för mobilnummer.

2. Välj Mobilbäraren från Drop Down

3. Följ anvisningarna i din mobiltelefon

Jag har inte aktiverat tjänsten på min iPhone än, men eftersom det verkar enkelt att inaktivera, är jag säker på att jag ska leka med det imorgon. Hur är det med dig? Har du provat det ännu? Skulle älska att höra din feedback!