Uppgradera till Final Version of Office 2013 på Microsoft Surface RT

Microsoft Surface som kör Windows RT innehåller Office 2013 Home and Student Version som körs på surfplattformens skrivbord. Utanför rutan kommer det med granskningsversionen av Office, men du kan uppgradera till den slutliga versionen som för närvarande finns tillgänglig, så här.

Uppdatera Surface RT till Office 2013 Final Version

Du måste köra Windows Update från skrivbordsläget för att hitta uppdateringen - inte Windows Update via tunnelbanestil-användargränssnittet. Använd tangentbordsgenväg WinKey + X för att visa användarmenyn och klicka på Kontrollpanelen.

Ändra vyn till stora ikoner, bläddra ner och klicka på Windows Update.

Klicka sedan på Sök efter uppdateringar om uppdateringen inte redan är listad.

Uppdateringen för den slutliga versionen av Office 2013 är 325 MB och den tid det tar att installera varierar beroende på din WiFi-anslutningshastighet.

När du har uppgraderat startar du något av Office-appar och du får en kort introduktionsvideo, men du kan hoppa över det om du vill.

Jag rekommenderar också att du kör Windows Updates igen för att få de senaste uppdateringarna för den slutliga versionen. Yup, som vanligt hos Microsoft, måste du uppdatera uppdateringarna.

Efter uppdateringen märkte jag att Office-ikonerna inte längre var fastnade i Aktivitetsfältet. Men du kan stifta dem från Start-skärmen till Aktivitetsfältet i RT precis som i Windows 8.

Är du osäker på vilken version av Office 2013 som är installerad? Så här hittar du ut.