Hur hämtar du någon YouTube Song eller video med Dirpy

Har du en favorit YouTube-låt eller -video som du vill ladda ner? Visst skulle du inte vara ensam om du gör det, och Dirpy kanske kan lösa det problemet för dig. Dirpy är en gratis online-tjänst som ger en nedladdningsbar länk för nästan vilken YouTube-video som helst. Om bit-torrents är blockerade på din plats eller helt enkelt ljud riskabelt, kan Dirpy vara ett bra sätt att hitta den musik du letar efter. Skönheten om enkelhet är dess användarvänlighet är att Dirpy är en webbapplikation och kräver att ingenting installeras och fungerar på de flesta webbläsare.

Steg 1

Hitta YouTube-videon ( eller sången i videon ) som du vill ladda ner och Kopiera URL- adressen i adressfältet.

Observera att vissa videor som de som är värd med Vevo kanske inte är tillgängliga för nedladdning.

Steg 2

Gå till dirpy.com och klistra in URL-adressen till YouTube-sidan med den låt eller video du vill ladda ner. Klickadirpy! knappen för att fortsätta.

Steg 3

Dirpy kommer att skanna YouTube-sidan du angav och ta fram vilken information som helst som är läsbar. Detta kommer att innehålla olika tillgängliga kvalitetsversioner, filnamn och eventuella ID3-taggar ( metadata ) och annan information som är tillgänglig.
Här har du några olika alternativ:

  1. Ändra filnamnet
  2. Spara ljud som en mp3-fil
    • Det finns ännu fler alternativ för mp3-filer.
  3. Spara videon som en mp4 eller flv-fil.

Om du vill hämta videon klickar du bara på en av länken för nedladdning av video. Bli inte alltför upphetsad om videokvalitet, men 360p är inte exakt stor.

Om du vill ladda ner en låt rekommenderar jag starkt att du redigerar ID3 Tag Data innan du laddar ner den. För en förklaring på ID3-taggdata, se nedre delen av den här artikeln.

Vad är ID3-taggdata?

När du laddar upp en sång i iTunes och det berättar om artistens namn, sångtitel, album, år osv. ... iTunes utför inte ett magiskt trick. I .mp3-filen ID3 Tag Data lagras all information som du behöver. Om du enkelt vill hitta låten efter att ha överfört den till en mobilenhet, måste du vara säker på att ID3-data är korrekt. Tyvärr har de flesta låtarna på YouTube antingen felaktiga eller helt tomma taggdata. Lyckligt för oss, Dirpy-teamet tänkte framåt och visste att vi skulle troligen sätta dessa låtar på våra iPods.

Datainmatningen i sig är egentligen självförklarande så jag kommer inte att gå in i en detaljerad förklaring, men den del som kan vara förvirrande är filnamnet. Filnamnet är helt skilt från taggdata, det här gäller särskilt för iOS-enheter. Apple tittar inte ens på filnamnet när det organiserar dina låtar, så du kan bokstavligen namnge filen vad du än vill så länge som din ID3-taggdata är korrekta.

Slutsats

Om du vill ladda ner en YouTube-video eller sång kan Dirpy göra det. Jag har sett många onlinetjänster som hävdar att de kan ladda ner YouTube-videor och några som Jdownloader som vi har granskat tidigare. Med dessa alternativ i åtanke har Dirpy dem slå handen ner. Det konverterar filer till mp3 på flyg och det ger dig också nästan alla olika formatalternativ som är tillgängliga för nedladdning snarare än bara en flv-fil. Tjänsten är helt gratis, och för en bra förändring rider den inte med irriterande annonser eller popup-fönster, det är rent!