Så här visar du endast kontakter med telefonnummer på Android

Om du har synkroniserat din Android-telefon till ditt Google-konto har den antagligen lagt till varje adress du någonsin har mailat till din kontaktlista. Detta resulterar i en enormt överbelastad och uppblåst kontaktbok. Men om du har Android version 2.1 eller senare kan vi fixa det här ganska enkelt och trimma lite vikt bort från den ole kontaktlistan över er!

Personligen har jag tusentals e-postkontakter i min Gmail-adressbok, så när Android bestämde sig för att visa ALLA av dem. det fungerade bara inte. Jag slutade se ingenting men e-postadresser hela vägen ner i listan Kontakter, och det gjorde det väldigt svårt att hitta ett antal personer jag ville ringa.

För att åtgärda allt vi behöver göra är att ändra 1 inställning och då visas endast kontakter som du har telefonnumret för. Låt oss ta det!

Steg 1

Öppna din Kontakter- app, det här bör komma inbyggt för alla Android-telefoner.

Steg 2

Tryckknappen Meny (Inställningar) på utsidan av telefonen och sedan på menyn som visas Tryck på Visningsalternativ.

Steg 3

I visningsalternativ Pekakryssrutan för Endast kontakter med telefoner . Markeringen ska vara grön, du kan nu trycka på Klar.

Gjort!

Nu ser du bara kontakter på din lista som du har ett telefonnummer inspelat för. E-postadresser kan fortfarande visas som kontakt, men endast om du har ett telefonnummer kopplat till adressen. Så länge du har ett för- eller efternamn inmatat för en kontakt har det alltid förrang för hur kontakten visas.