Så här kontrollerar du din AT & T iPhone Data Usage History

Nu är det ganska vanligt att AT & T bara klipper sin obegränsade dataplan på iPhone, iPad och andra smartphones som ersätter den med en gränsvärde på 250Meg eller 2GB. Den nya planen var officiell samma dag som Apple meddelade utgivandet av deras nya data hog iPhone 4. Intressant. Ja, det är helt vettigt om du tänker på det.

Hur som helst, om du är en iPhone-användare som jag som antagligen kommer att sluta ta en iPhone 4 vill du förmodligen veta hur mycket data du använder varje månad på din befintliga iPhone 3G / 3GS. Då kan du ta reda på om du kommer att bli skruvad när du skar över till en ny iPhone 4 eller iPad som är begränsad till en måttlig 2 GB i månaden. Lyckligtvis har AT & T gjort det ganska enkelt att räkna ut hur mycket data du använder. Låt oss ta en titt på hur du går igenom det med min vanliga groovy Screen Shots!

Så här kontrollerar du din AT & T iPhone Data Usage History

1. Gå till http://wireless.att.com och klicka på Login

2. Klicka på Användning och Ny aktivitet

3. Klicka på Visa tidigare dataanvändning

4. Justera rapporten efter behov, inklusive rapporttyp och faktureringsstart / slutperiod

Så i mitt fall är mitt genomsnitt på 6 månader ~ 229 MB per månad. Goda nyheter Jag antar att jag fortfarande är långt ifrån att slå 2GB-gränsen på min befintliga iPhone. Beviljas det förmodligen för att jag oftast bara studsa mellan WIFI-nätverk på jobbet och hemma. Har ingen aning om hur typiskt mina dataanvändning jämför med andra människor ???

Har du en iPhone? Lägg in din datanvändning i kommentarerna för att jämföra din användning med andra iPhone groovyReaders! Kanske kan du vinna priset för den största AT & T Bandwidth Abuser!