Hur man avbryter HBO nu med din iPhone eller iPad

Nu när Thrones Game och de populära Silicon Valley-programmen är färdiga, kanske du vill avbryta din HBO Now-prenumeration.

När HBO nu först annonserade som en tjänst visade vi dig hur du får din gratis 30-dagars rättegång (som du fortfarande kan få förresten). Vid den tiden var det exklusivt för Apple under de första 90 dagarna, så du var tvungen att prenumerera via iTunes.

I den artikeln visade vi dig hur du startar din kostnadsfria försök och här tittar vi på att avbryta den via din iOS-enhet.

Avbryt HBO nu från iPhone eller iPad

Gå till Inställningar> iTunes & App Store och tryck på ditt Apple-ID. Tryck sedan på Visa Apple ID och logga in om du blir ombedd.

Nu trycker du på Hantera under avsnittet Prenumerationer.

Där ser du en lista över dina prenumerationer. Tryck på HBO nu och stäng av den automatiska förnyelseskontakten.

Det snygga är att prenumerationen fortsätter att fungera tills månaden är klar och inte det ögonblick du stänger av det.

Nu kom ihåg att du kan slå tillbaka på när du är redo för nästa säsong av Thrones spel eller vad din favoritutställning är.

Självklart är nu HBO Now tillgängligt på nästan alla strömmande enheter nu som Xbox One, Roku och Amazon Fire TV.

Och du då. Prenumererar du på HBO Nu bara tillräckligt länge för att se Game of Thrones och sedan avbryta? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.