Så här blockerar du samtal med Google Voice

Om du läser mitt tidigare inlägg som beklagar slumpmässiga uppringningar med fel nummer som ringer mig på min iPhone, vet du redan att metoderna för att blockera samtal med iPhone gratis är i bästa fall bara halvfredsställande. Detta är ytterligare en anledning till varför du borde byta till Google Voice, särskilt nu när App Store har godkänt den officiella Google Voice iPhone App. Google Voice ger dig mycket större kontroll över dina inkommande samtal, inklusive möjligheten att blockera uppringare efter nummer ( gratis ). Här är hur:

Steg 1

Logga in på ditt Google Voice- konto.

Steg 2

Bläddra ner till numret du vill blockera. Om de inte lämnade en röstbrevlåda kan du hitta dem i de mottagna samtalen eller missade samtal.

Steg 3

Klicka på Mer och välj Blockera kallare.

Steg 4

Du får möjlighet att bekräfta och lyssna på " Inte i tjänst " som den här ringerna kommer att få. Klicka på Blockera.

Alternativt kan du markera ett samtal som spam genom att markera det och välja Rapportera spam . När du gör det går samtalet omedelbart till röstbrevlåda och samtalet sparas i din Spam-mapp .

Om du vill avblockera ett nummer, säg om du vill ge ditt fusk ex en ny chans (rekommenderas inte), kan du hitta alla dina blockerade kontakter i mappen Spam. Välj samtalet och klicka inte på Ej skräppost eller klicka på Mer och välj Uppringning av uppringning .

Och det är allt som finns där ( avslutar jag varje handledning med den frasen? ). Jag rekommenderar verkligen att byta till Google Voice och bara ge ut ditt Google Voice-nummer. Det är allt jag lägger på mitt visitkort, och det är definitivt vad jag lägger i former där jag av misstag kan anmäla mig till telemarketing. På så sätt kan du blockera samtal en efter en utan att betala $ 5 per månad till AT & T.