HearNames - Uttala rätt namn och undvik Ojämnhet [groovyTips]

Kanske har du precis fått ett mail att det kommer bli en överraskning på ditt nästa affärsmöte. Deras namn finns i e-postmeddelandet, men för livet av dig kan du bara inte räkna ut hur man uttalar det. Självklart finns det det gamla fallet att fråga dem, men varför få det inte direkt från get-go och gör ett groovigt första intryck utan att behöva repetera sitt eget namn flera gånger.

Även när någon har ett obeskrivligt svårt att uttala namn kan uppskattningen vara väl värt besväret att uttala det korrekt. Författaren till bästsäljaren " Så att vinna vänner och påverka människor ", sade Dale Carnegie: "En persons namn är den personen, det sötaste, viktigaste ljudet i vilket språk som helst." Tack vare HearNames finns det en app för det.

HearNames.com är enkelt. Skriv bara namnet i sökrutan och tryck på Sök . Det finns också en imponerande lista över slumpmässiga namn på vänster sidofält.

När sökningen hittat det namn du letade efter, klicka på knappen Spela för att höra ett flashformat Audio demonstration av hur namnet ska ljuda. Det är allt det finns för det; nu kan du uttala namnet och eventuellt även upptäcka namnet.

HearNames har också en fullständig lista över namn baserat på etnicitet. Om sökningen inte hittar namnet du söker, skulle det vara nästa plats att kolla på ett namn med liknande stavning.

Om du har sökt högt och lågt och inte kan hitta namnet har HearNames en förfrågansknapp. Beviljas detta kommer inte vara omedelbar tillfredsställelse, men om du inte känner någon annan är det här en bra sista utväg.