Google Updates Hotel Finder-Skärmdump Tour och Review

En sak om Google, den älskar att tinker med och ständigt förbättra sina produkter. Tillbaka i juli introducerade Google en ny tjänst som heter Hotel Finder.

Så grovt som tjänsten var vid lanseringen, förbättrade Google denna vecka tjänsten genom att lägga till en ny funktion som låter dig hitta hotell baserat på restid från en viss plats.

Till exempel, låt oss säga att du vill tillbringa en långhelg i världens bästa stad - Seattle ( jag vet .. stanna bara med mig på den här ) och du har inga planer på att hyra en bil. Hotel Finder gör det enkelt att hitta ett hotell inom gångavstånd från en lokal attraktion som Seattle Space Needle.

Skriv bara in den lokala attraktionen i Hotel Finder och klicka sedan på platsfilterfältet.

Klicka Hotell efter rese tid.

Klicka på antingen resetid genom att gå eller kollektivtrafik.

Välj maximal körtid.

Därifrån visas en lista med hotell som du enkelt kan klicka på för att få mer information.

Om du vill ha en fullständig syn på kartan med hotellen, klicka bara på minikartan till vänster.

Och hela kartan kommer att expandera.

Jag är mycket imponerad av alla funktioner som Google lyckades packa i Hotel Finder. Till skillnad från konkurrenter som Expedia och andra resesidor har Google torkat skifferet rent och byggt upp reseupplevelsen från grunden vilket gör det enkelt. Från ett enkelt att använda gränssnitt får du tillgång till allt som behövs för att hitta hotell, läs recensioner, titta på foton och till och med boka det!

Även om Hotel Finder fortfarande känns lite isolerad från sina andra tjänster som Google Offers och Google Maps, är det bara en fråga om tid innan Google integrerar alla sina tjänster i webbläsaren och på din mobiltelefon för att göra det till en enda butik för att hitta och bokar ett hotell för resor.