Google Nexus 7 Image Editor Skärmdump Tour

Google Nexus 7 har en groovy inbyggd bildredigerare som innehåller bildfilter som finns i andra tredjepartsprodukter. Idag spelade jag runt med det och tog några skärmdumpar för alla dina groovyReaders. Njut av!

Som jag sa, tillåter Instagram inte bara användarprofiler att ses online, det låter dig också lägga till filter och effekter på dina bilder. Om du till exempel har tagit ett självporträtt med Nexus 7-kameran kan du enkelt redigera det, justera det eller lägga till filter och gränser.

För att göra det, gå först till galleriet och hitta bilden du vill spela med.

Klicka någonstans på bilden. Bortsett från de vanliga virtuella knapparna i Android, ska en annan knapp visas längst ner till vänster och se ut som tre sammanflätade cirklar, som den som markeras nedan.

Om du trycker på visas en lista med filter så att du kan ändra ditt foto. Vad som skiljer sig från dessa filter är att de har vanliga namn, till skillnad från Instagram.

Nu märker du ytterligare tre knappar på undersidan av fönstret. De gömmer alla några snygga saker. Genom att klicka på den andra kan du lägga till gränser för din bild.

Den tredje erbjuder en lista över justeringar du kan göra till din bild, som att räta ut eller beskära den ...

Det fjärde alternativet möjliggör fler "allvarliga" justeringar som exponering, skuggor, nyans och kurvor.

Sammanfattningsvis är den inbyggda bildredigeraren av Nexus 7 mycket kraftfull vilket är överraskande eftersom det ofta förbises. Det tillåter några riktigt coola bildredigeringar i en blixt. OK - dags gå och spela!