Bing Desktop Gains Inline Sök efter dokument och mer

Vi tittade på Bing Desktop när det var i Beta. Vid den tiden var en av dess mer anmärkningsvärda funktioner så att du kunde ställa in dagens Bing-bild som skrivbordsunderlägg. Nu har fler funktioner lagts till, inklusive inline-sökning efter dokument och PDF-filer.

Nya Bing-skrivbordsfunktioner

Enligt Bing Blog har över 10 miljoner användare laddat ner Bing Desktop och företaget har lagt till några imponerande nya funktioner. Förutom att söka på webben kan du fortfarande ställa in din bakgrundsbild som dagens Bing-bild, och gå tillbaka och välj olika.

Det inkluderar också snabb tillgång till trending-videor, foton, nyhetsartiklar och tillgång till vad som händer på Facebook.

Det ger aktuell väderinformation och du kan lägga till upp till tre olika städer.

I Inställningar kan du ändra hur Bing Desktop ser ut, ämnen som visas i verktygsfältet och aktivera inline-sökning.

Bing Desktop Inline Search

Inlinesökning låter dig söka direkt från Word-dokument, PDF-filer och webbsidor. Markera bara det ord eller frasen du vill söka och klicka på Bing-ikonen. Här är ett exempel på att använda den på en webbsida.

Det ger dig en förhandsgranskning av sökresultat i ett fönster som dyker upp medan det fortfarande finns i dokumentet. Detta är mer praktiskt och mindre påträngande än att öppna en separat webbläsarskärm.

Jag rekommenderar normalt inte att lägga till någon typ av extra verktygsfält till din webbläsare eller skrivbord, eftersom de flesta är spammiga och värdelösa. Men jag har alltid använt Bing Desktop på mina Windows 7-maskiner, och nu är det ännu bättre.

Hämta Bing Desktop