Google Apps: Prestanda olåst

Sedan augusti 2006 har över 25 miljoner människor bytt till Google Apps för företag, utbildning och regering. Medan denna användarbas växte har Google spelat det smart och behöll saker enkelt. Under de senaste 4 åren när en Google Apps-användare loggade in kunde de bara få åtkomst till Gmail, Google Docs, Google Sites och några andra tjänster för domänen. Men många tyckte att detta var en irritation eftersom ett vanligt "@ gmail.com" Google-konto hade tillgång till mycket mer. Idag har allt förändrats, Google har låst upp över 60 apps för Google Apps-användare och i sina egna ord "svänga floodgates" öppna för prestation med sviten.

">

Vilka appar finns tillgängliga?

Det här är inte alls en komplett lista eftersom alla appar är inte tillgängliga i den fria versionen av Google Apps, men vi vet de som finns nedan! Den fullständiga listan finns här.

1. AdSense
2. AdWords
3 . varningar
4. Analytics
5. Blogger
6. Checkout
7. C ustom Search
8. DoubleClick för annonsörer
9. DoubleClick for Publishers
10. Jorden
11. FeedBurner
12. Finansiering
13. iGoogle
14. Knol
15. Kartor
16. Merchant Center
17. Moderator
18. Nyheter
19. Orkut
20. Picasa webbalbum
21. Platser
22. Läsare
23. SketchUp
24. Translator Toolkit
25. V oice (endast USA)
26. Wave
27. Verktyg för webbansvariga
28. W ebsite Optimizer
29. YouTube

Mina Google Apps ser likadant ut, var i blazes är de nya applikationerna?

Den nya Google Apps anses vara en helt ny version av sviten. Befintliga kunder har valet om de skulle vilja byta till den nya infrastrukturen, och när de skulle vilja göra det. När du är redo kan din domänadministratör av Google Apps övergå alla över - men var medveten om att du kommer att förlora åtkomst till extra Google Storage, Health, PowerMeter, Profiler och alla offline Gmail som inte säkerhetskopieras kommer att gå vilse. Den som öppnar en ny Google Apps behöver inte oroa dig för det här eftersom nya konton från och med nu automatiskt använder den senaste versionen.

Om du har väntat på något stort att hända med Google Apps, så är det här. MrGroove har redan skrivit en bra guide till alla som är intresserade av "Going Google" och med denna nya tillströmning av Apps tillgängliga här är din möjlighet att testa det och se vad du tycker.