Få Google TV gratis genom att bli ett Google TV-utvecklare

För tre veckor sedan täckte vi lanseringen av den första någonsin Google TV-enheten, Logitech Revue. I communityforum skickade medlemmarna några fantastiska skärmdumpar och statistik på tekniken. Är du intresserad av att få en? Vad händer om jag sa till dig att priset var gratis. 7 000 Google TV-enheter är uppe i taket, men det finns en fångst - du måste vara en Google-kod eller en Google TV-optimerad webbutvecklare för att få ett skott på att få en av dem.

Google meddelade igår på Google TV-bloggen och webbplatsen att de under de närmaste månaderna planerar att ge bort totalt 10 000 gratis Google TV-enheter. Innan du blir för upphetsad, notera i morse gav de redan 3000 av dem på Adobe Max-konferensen. Det lämnar 7000 totalt kvar att ge ut. De har sagt på bloggen att 3, 500 kommer att ges ut till utvecklare som ingår i http://code.google.com/ community. Så om du inte är en Google Code-utvecklare, lämnar det totalt 2500, och du kanske bara kan vinna en av dem.

För att delta i tävlingen besöker du den här länken och fyller i din företagsinformation och ett 100-tal essä om varför ditt företag vill optimera sin webbplats för Google TV.

Här är det grundläggande fina trycket.

Upp till 2500 priser kommer att delas ut till webbutvecklare som uppfyller urvalskriterierna. Endast en gratis Google TV-enhet per företag tillåts. Alla inlämningar måste lämnas in via onlineformuläret på denna webbplats av auktoriserad representant för ett berättigat webbutvecklingsföretag. Alla anmälningar måste vara mottagna kl. 11:59:59 (PT) onsdagen den 3 november 2010. Vinnarna kommer att väljas före eller per 31 januari 2011. Priset skickas till ett vinnande företags adressadresser med leveransdatum den 28 februari 2011. Programmet är endast tillgängligt i USA för amerikanska baserade stödberättigande företag. Med förbehåll för officiella regler.

Google nämner inte vilken specifik enhet som ges bort på deras blogginlägg. De nämner att enheter säljs i Sony Style-butiker, så det kan leda till att man tänker på att Sony TV-apparater "Google TV Ready" kan vara priser. Tyvärr är det inte så. Google anger i de officiella tävlingsreglerna att " Alla priser kommer att uppfyllas och levereras av Logitech, Inc " så att de faktiskt bara ger ut Logitech Revues.

Om du vill se några exempel på webbplatser som redan har optimerat för Google TV, besöker du Googles TV-strålkastargalleri.


Tävlingen är öppen från och med den 3 november 2010. Hämta din post innan du vill ha ett skott på en gratis Logitech Revue!