Fem stora alternativa webbläsare för Android

Smartphones håller oss anslutna till internet dygnet runt, och det är av den anledningen att den mest besökta appen på din Android-enhet är webbläsaren. Så mycket som jag älskar Android måste jag erkänna att webbläsaren inte är så imponerande. Det är bra att det finns andra appar som gör det lättare. Bläddring på din telefon är tillräckligt begränsad, så upplevelsen ska vara så bra som det kan vara. Här är fem bra alternativ att använda när du tittar på webbplatser på din Android-enhet.

Dolphin Browser

Dolphin Browser har varit en go-browser för tidiga Android-användare. Det ger unika funktioner som gestkommandon och Sonar (en Siri-liknande funktion). Den här webbläsaren använder också sidfält och har några tillägg tillgängliga i Play Butik.

Opera Mini

I jämförelse med sin fulla version är Opera Mini fokus på hastighet och datakomprimering, vilket är ett utmärkt sätt att spara dataavgifter för användare som har en månatlig 3G-keps. Appen sägs sänka upp till 90% av dataavgifterna och kan skryta med att vara den snabbaste webbläsaren på jorden. Men du kan vara den sista domaren av det.

Båtbläddrare

Båtbrowsers bästa funktioner är de som låter dig anpassa appens gränssnitt. Med den här webbläsaren kan du lägga till eller ta bort kontrollknappar på botten- och sidobalkarna, samt svep åt sidan för att visa fler alternativ.

Krom

Finns endast för att välja enheter, den här mobila versionen av den populära Google-webbläsaren är ett efterlängtat tillägg till den långa sortimentet av webbläsare för Android. Det har varit värt att vänta, eftersom Chrome är lika snabbt och användarvänligt som förväntat. Detta är också ett logiskt val för dem som redan använder webbläsaren på sina stationära datorer / bärbara datorer, eftersom du kan synkronisera alla webbläsardata över enheter. Du kan också använda Incognito-läget för att bläddra på nätet privat.

Firefox

Att döma av en lista över deras funktioner, Det finns ingen stor skillnad mellan Firefox och Chrome i funktionalitet. Det betyder helt enkelt mer om individuella preferenser. Firefox för Android är också kompatibel med Android 2.2-enheter, till skillnad från Google Chrome. Add-ons är också ett alternativ för Firefox, liksom med den stationära versionen.

Dessa webbläsare har bättre funktioner och funktionalitet än aktörens Android-webbläsare, så att hålla fast vid bara en app kan vara en utmaning. Förhoppningsvis hittar du en som passar dina surfa behov. De är inte alla perfekta, men en av dem kan vara perfekt för dig.

Har du en favorit eller en som inte ingår här? Lämna en kommentar och berätta om det!