Firefox 4 Beta är nu tillgängligt för Android-telefoner

Dolphin har länge varit den mest populära webbläsaren för användare på Android, men den här veckan har Firefox hoppat in för att skapa en hård konkurrens. Firefox är en av de mest populära webbläsare för Mac och PC, men bara tiden kommer att berätta hur många användare som ska konvertera till sin mobila anpassning. För närvarande i Beta, den mobila Firefox-webbläsaren har en hel del buggar och kinks, men det är bra till en bra start.

Enligt marknadsdelningsforskning av w3schools leder Firefox vägen eftersom den populäraste PC-plattformswebbläsaren är anställd av 45% av alla internetanvändare. Nu när Firefox flyttar in i mobilområdet, Dolphin, Opera Mini och andra kommer att behöva plocka upp takten för att fortsätta. Lyckligtvis för dem är Firefox fortfarande i beta och har ännu inte lagts till Android Market, så de flesta användare kommer inte att gå igenom problem att försöka det ganska.

Så här installerar du Firefox på Android

Även om det fortfarande är testet kan du ladda ner Firefox för Android direkt från Mozilla-webbplatsen. Men eftersom det ännu inte har lagts till marknaden måste du först aktivera Android för att installera program från okända källor.

Mozilla har inte testat det här för alla Android-enheter, så om du vill undvika en glitchy-upplevelse finns en lista med kända stödda enheter tillgängliga här.

Steg 1

På din Android-telefon besöker du http://www.mozilla.com/m/beta

Tryck på Hämta för Android.

Steg 2

Filen kommer att ha standardnamnet som fennec.apk. Beroende på vilken webbläsare du använder sparar funktionen, men motsvarar att klicka på OK och hämta det.

Steg 3

När nedladdningen är klar trycker du på fennec.apk .

Steg 4

Knacka Installera .

Gjort!

Nu kan du starta Firefox så snart installationen är klar, eller hitta den senare från din App-låda. Ha det roligt att testa den nya Firefox 4 beta för Android! Också, håll dig uppdaterad för vår egen groovy recension på den nya mobila webbläsaren från Mozilla.