Fyll i ett PDF-dokument med FillAnyPDF [groovyReview]

När du behöver fylla i en PDF, kan det vara en verklig smärta om du inte har specifik programvara för redigering av PDF-filer eller den person som skapade den var vänlig nog att spara / publicera pdf som redigerbar. Det här scenariot måste vara en av mina största husdjur om rabattformer eftersom de nästan alltid kommer i ett säkert ( låst och ej redigerbart ) PDF-format som tvingar dig att skriva ut formuläret och fylla det med hand. Nåväl, eftersom jag inte äger en penna eller penna, är jag glad att ge ett mycket groovy alternativ FillAnyPDF . Med den fria Service FillAnyPDF behöver du inte en penna eller speciell programvara. Låt oss ta en titt!

Använd FillAnyPDF för att redigera PDF på nätet gratis

1. Besök https://www.fillanypdf.com/ . En gång där, under Ladda upp formulär för att fylla på avsnittet Klicka på knappen Bläddra . Plocka ut din PDF-fil på din dator och klicka sedan på Ladda upp .

2. Klicka på knappen Nästa på nästa sida.

3. Klicka på Typverktyget och bläddra ner till var du vill lägga till text .

4. Klicka på den plats där du vill lägga till text och sedan på Starta! Om du oavsiktligt lägger till text och det inte finns på rätt ställe, kan du alltid flytta den genom att dra den med musen till var du vill att den ska vara senare.

5. Om du behöver lägga till en signatur, klickaSkrivverktyget .

6. Med skrivverktyget kan du lägga till din handskrivna signatur i PDF-filen med din mus!

7. När du är klar med redigering, klicka på knappen Hämta längst upp eller längst ner i dokumentet.

8. FillAnyPDF kommer att generera en nedladdningslänk för dig som kommer att löpa ut om 12 timmar. Klicka på länken Klicka här för att få din redigerade PDF. Du kan också dela den här länken med vänner!

Nu har du ditt groovy redigerat PDF-dokument, och du kan skriva ut det eller skicka det till den person som behövde den. Det slår säkert med allt detta bläck från en dum penna!

Om du gillar tjänsten kan du registrera ett FillAnyPDF-konto, det är inte nödvändigt att registrera dig, men det har några fördelar.

Tankar, frågor? Skriv en kommentar nedan!