Facebook lägger till intressanta listor: Så här skapar och använder du dem

Facebook har äntligen bestämt sig för att göra något om katastrofen, var och en av våra nyhetsflöden har blivit. Faktum är att jag gillar rotan och all ofiltrerad information som kommer in, men det kanske några av er som behöver vara mer organiserade. Så om det är du, läs vidare och ta en titt på förändringen Facebook precis som den gör det möjligt att bättre organisera sidor du gillar och dina kompisar.

Jag tror att den verkliga Facebook-clutter kommer från alla sidor du vill ha. Om du är som jag har du massor av artister och varumärkessidor du gillar, så du får massor av nyheter från dem och då, när du inte besöker Facebook i några timmar, kan du sakna ett viktigt meddelande.

Tja, den här nya funktionen hjälper dig definitivt på det här området.

För att börja, gå till en sida du vill lägga till i din första lista. Du kan göra detta via Facebook-sökning eller bara gå vidare till -sidan på http://facebook.com/.

Högst upp på sidan, klicka på LIKE-knappen om du inte har gjort det ännu. Om du redan har tyckt om sidan, sväng bara över den gillade knappen och klicka på Ny lista ...

Facebook tar dig till en sida där du kan välja ytterligare sidor till den du just har valt. Välj ytterligare sidor eller vänner och klicka på Nästa.

Namnge din lista och välj om det ska vara offentligt eller delat med dina andra vänner. Klicka på Klar för att skapa den listan.

Allt klart - Din nya lista kommer nu att finnas tillgänglig på verktygsfältet till vänster under Intressen.

Vad som är trevligt är nästa gång du vill lägga till en webbplats i en lista, kan du enkelt lägga till den i en lista som du redan har skapat.

Ju mer jag spelar med Facebook-listorna, ju mer jag gillar det. Det känns mycket som Google Plus Circles och jag tycker personligen att det är bra. Kom in, få de uppdateringar jag behöver och gå ut och Facebook-listor hjälper mig att göra just det.