Utvärdera Windows 7 med hjälp av en förkonfigurerad VHD-fil [Hur-till]

Om du är en systemadministratör och vill utvärdera Windows 7 innan du börjar rulla ut det till dina kunder har Microsoft gjort det enkelt för dig genom att tillhandahålla förkonfigurerade VHD-filer (virtuell hårddisk) som redan är installerade och redo för import till Microsofts ny server 2008 Hyper-V virtuell serverplattform / hypervisor. Windows 7 VM Image har en 90-dagars utvärderingstidbom, men det borde vara gott om tid att leka och bli förberedd för dina GPO och andra test med dina BUIT-appar.

Låt oss ta en titt.

Obs! Detta Windows 7-utvärderingspaket kan endast köras på följande system:

· Windows Server 2008 Hyper-V
· Windows Server 2008 R2 Hyper-V
· Microsoft Hyper-V Server 2008
· Microsoft Hyper-V Server 2008 R2

1. Ladda ner Pre-Configured Windows 7 Evaluation VHD . [Nedladdningslänk]

2. extrahera bilden Du måste godkänna licensvillkoren för att fortsätta.

3. Nu måste du extrahera de tre komprimerade filerna du bara laddade ner, oroa dig inte att extraktorn kommer att göra alla tre på en gång. Den här delen kan ta ett tag, men för att komma igång Klicka på Installera.

4. När arkivet extraherar, ladda upp Hyper-V Manager .

5. I Hyper-V Manager, under Åtgärder-menyn Klicka på alternativet Importera virtuella maskin .

6. Använd fönstret Importera Virtual Machine för att bläddra till Windows7Fullx86ENT90Days / Windows7Fullx86ENT90Days- mappen och klicka sedan på Välj mapp .

7. Nu när du är tillbaka till fönstret Importera virtuella maskiner, klicka sedan på Importera .

8. Den virtuella virtuella maskinen i Windows 7 ska nu dyka upp på din virtuella maskinlista. Högerklicka på den virtuella maskinen Windows7Fullx86ENT90Days, och klicka sedan på Start.

9. När det börjar, anslut sedan till den virtuella Windows7Fullx-datorn med hjälp av alternativet Konfigurera kontextmeny . Installationsprocessen börjar, och du måste installera Windows 7 Enterprise. Processen är ganska enkel och kräver inga speciella instruktioner.

Helt klar!

Nu kan du leka med Windows 7 Enterprise så mycket som du vill de närmaste tre månaderna. Rådfrågas Microsoft tillhandahöll cirka 200 nya GPO för att hantera dessa Windows 7-klienter, så ta din tid i din utredning!