Använda Microsofts nya Selfie App för iPhone (uppdaterad)

Att ta sig själv är den stora trenden dessa dagar, och det finns en spridning av appar som fokuserar på den smärre narcissismen som Instagram och Facebook. Det finns till och med tillbehör från tredje part för våra telefoner som Selfie Sticks, vilket garanterar den perfekta själven. Några av de viktigaste aspekterna av att ta det perfekta självbetydandet innebär rätt vinkel och belysning. Naturligtvis kan inte alla vi ha råd med en assistent som hjälper till att göra vår smink, investera i dyr belysning och dyra grafikpaket för att göra det perfekt innan det når webben. Även Apple inser att selfie är en integrerad del av vår användning av smartphone. Kameraprogrammet på den senaste iPhone 6S innehåller en 3D-touch-funktion för att ta en egen.

Microsoft kommer in på den här trenden, med en app utvecklad av Garage-teamet som helt enkelt heter Selfie. Microsoft Garage-teamet är också ansvarigt för andra intressanta program som Mouse Without Borders och Outlook addon FindTime. Selfie tar jobbet ut så att din bild ser bra ut med redigeringseffekter som brusreduktion kallad Denoise och automatisk exponering . Microsoft Selfie är för närvarande bara iOS, men det är antagligen baserat på Lumia Selfie som inte längre är tillgänglig för Windows Phone-enheter, så om du har den appen saknar du inte.

Uppdatering 1/25/2016: Appen har nu bara några veckor från att starta Microsoft Selfie, enligt Inside Microsoft Research-bloggen, över 500 000 nedladdningar, vilket är imponerande för denna typ av app - särskilt från Microsoft. I artikeln anges också att nya och förbättrade funktioner snart kommer till appen.

Prova ut Microsoft Selfie för iOS

Appen är som en Microsoft-version av Instagram. När du tar en selfie kan du välja mellan ett brett spektrum av filter som Microsoft säger tar hänsyn till ålder, ton, belysning, hudton och andra variabler för att skapa ett acceptabelt porträtt.

Du kan ladda ner Microsoft Selfie gratis från App Store på iPhone, iPad och iPod Touch som kör senare iOS 8.

Tryck på Ta foto eller använd ett befintligt foto genom att trycka på Välj ett foto.

Microsoft Selfie kommer att söka tillstånd från din kamera, tryck på OK.

Tryck på kamerans ikon för att ta ett foto och välj sedan om du vill acceptera eller ta om det. När du tar ett foto visas din bild utsträckt, först, var inte orolig, det kommer att bli normalt när du byter till att lägga till effekter.

Varje filter innehåller en skjutreglage så att du kan finjustera effekter som tillämpas på din bild. Du kan också trycka på knappen Jämför för att se en före och efter. Jag måste erkänna att vissa av dessa filter uppnår vad du vanligtvis skulle ladda upp Photoshop för att bara använda läkborsten.

Om du är nöjd med resultaten trycker du på Spara. Du kan trycka på Tillbaka och göra ytterligare ändringar om du vill.

Om du vill använda ett befintligt foto trycker du på Välj ett foto och väljer sedan ett foto från ditt bibliotek.

Välj en effekt sedan spara, redigeras bilder sparas i ditt Photos-bibliotek. Microsoft Selfie är väldigt grundläggande, och det verkar inte som att skapa kopior från original, så dina original ändras när du använder ett filter.

Är det här appet nödvändigt? Förmodligen inte, jag ser det inte att ersätta Instagram som ger en komplett upplevelse. Apples inbyggda Photos app ger också en omfattande uppsättning redigeringsalternativ. Det finns inte ens en delfunktion i Selfie. Även om ändringar sparas i ditt fotobibliotek måste du hitta manuellt och ladda upp via dina favoriter sociala appar. Jag tror att Garage-teamet skulle ha hittat mer behov av detta på Windows Phone OS.

Även om ändringar sparas i ditt fotobibliotek behöver du fortfarande hitta dem manuellt och ladda upp via dina favoriter sociala appar. Jag tror att Garage-teamet skulle ha hittat mer behov av detta på Windows Phone OS. Ge det ett försök och meddela vad du tycker om Selfie i kommentarerna nedan.

">