Ladda ner gratis och pålitligt antivirusskydd

I livet är det normalt säkert att säga vad du betalar för är vad du får. Idag kommer jag dock att prata om en GRATIS Anti-Virus / Anti-Malware klient där den här regeln inte gäller. Avira AntiVir, även om Freeware, är faktiskt ganska bra. Efter mycket testning känner jag mig bekväm nog att ge det en tumme upp och rekommendera det till läsarna här på . Jag fann Avira att vara pålitlig, upprätthåller ett litet fotavtryck på min maskin och är lätt att använda.

Den enda negativa aspekten av ansökan är de små annonserna som visas från tid till annan (under uppdateringar till exempel.) Så kanske det är därför de säger ingenting är gratis;)

Så var är det? Jag har funnit att det kan vara lite knepigt att hitta ibland så, här är en snabb hur-till när du tar en kopia.

http: // www.free-av.com /

En gång på plats rulla ner och klicka på den stora röda Hämta din gratis AntiVir bildknapp

Den knappen tar dig till nästa sida där du måste klicka på en annan bildknapp som säger rekommenderad nedladdning NU! Cnet Download.com

Nästa sida som tar dig till är den faktiska länken till den nedladdningsbara filen; fortsätt och klicka på den gröna pilen som säger Download Now (23.92MB)

En hämtningsprompt kommer att visas. klicka på Spara och välj sedan ditt skrivbord som plats

Nu när programmet finns på skrivbordet kan du dubbelklicka på ikonen för att starta installationen. Fortsätt genom installationen som vanligt; det finns inte många överraskningar. Jag rekommenderar dock att efter din första installation, klicka på Ja när du uppmanas att uppdatera programvaran. Den här åtgärden uppdaterar alla virus / malware-signaturer för att säkerställa att du är fullständigt skyddad.

Helt klar!

Njut av gratis antivirusprogram från Avira. Om du tycker att det är användbart, föreslår jag att du köper detaljhandeln. Det är ännu starkare än den fria versionen.