Inaktivera och rensa Windows 7 Hopplistahistorik [Hur-till]

Windows 7 introducerade oss för att hoppa listor, ett bekvämt sätt att hantera program direkt från Aktivitetsfältet i Windows 7. Tillsammans med extra funktionalitet lagrar hoppa listor också den senaste historiken. Om du använder en delad dator eller integritet är en oro, kan du begränsa vad som lagras och listas i din senaste historia. Om så är fallet, följ bara de enkla stegen nedan för att hantera historiken för din hopplista.

Ett högerklick på någon applikation på aktivitetsfältet visar dess hopplista. Windows 7 är som standard inställd att lagra och komma ihåg dina senast använda artiklar för varje applikation.

Om det finns några föremål som du vill spara innan du går på en raderad spree, klicka bara på knappen Pin bredvid alla hoppa listor som är senaste historiska objektet. Denna stift bevarar det aktuella objektet i hopplistan under ett nytt rubrik med namnet Pinned, och det kommer att förbli även om du inaktiverar hoppa listan historia.

Så här rensar du och / eller inaktiverar din Windows 7 Hopplista Senaste Historik

Metod 1. För att radera enskilda objekt: Öppna hoppa listan för önskad applikation. Högerklicka nu på något nytt eller ofta föremål och klicka sedan på Ta bort från den här listan .

Metod 2. För att radera allt: HögerklickaAktivitetsfältet och klicka sedan på Egenskaper. I dialogrutan som visas Klicka på fliken Startmeny och avmarkera kryssrutan för Butik och visa nyligen öppnade objekt på Start-menyn och aktivitetsfältet. När du klickar på Apply, raderas ALL Hopplista, senaste historiken.

Om du gillar att använda hoppa listan senaste historiken, kryssa bara om rutan och klicka på OK . När du först har raderat historiken, återaktiverar den inte tillbaka gamla objekt.