Blockera oönskade telefonsamtal och SMS på Windows Phone 8.1

Är du sjuk att få samtal eller meddelanden från dig ex eller någon person som du hellre inte skulle slösa bort din tid med? Windows Phone 8 och 8.1 låter dig blockera inkommande samtal och sms-meddelanden från personer du inte vill höra från. Så här ställer du in det för att börja blockera.

Blockera telefonnummer på Windows Phone 8.1

För att blockera ett nummer, gå till System> Inställningar och bläddra ner och tryck på Ring + SMS-filter . Därefter godkänner servicevillkor och sekretesspolicy.

När du har aktiverat det, går du istället för att ringa in i nummer, bara till din senaste samtalshistorik. Långt tryck på det nummer du vill blockera och välj sedan "Blockera nummer från popupmenyn.

Det låter dig också skapa en levande kakel och meddela dig när en person som du spärrade däck för att ringa eller meddela dig.

När du har den här inställningen - Inga fler samtal och berusade texter från dina ex eller irriterande samtal från någon som försöker få pengar från dig.

Är du en Windows Phone-användare? Vad tar du på den nya mobila 8.1-uppdateringen? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta!