Fånga BioShock Infinites första några minuter i nyupplöst video

Om du är en gamer och fan av BioShock, är chansen att du gör ditt bästa för att vänta på uppföljningen, BioShock Infinite att släppas i mars 2013. Spelets release datum har tryckts tillbaka några gånger, men jag är säker på att det kommer att vara värt att vänta, särskilt efter att ha sett dagens video som visar de första minuterna av nästa utgåva.

Jag skulle varna dig, följande video innehåller några ljusspoiler, och du kanske vill undvika om du vill gå in i BioShock Infinite Fresh. Men för fanatikerna kan jag säga att följande video inte ger för mycket bort och det är definitivt värt att förstöra de första minuterna för.

Videon som släpps av Irrationella Spel tar oss genom öppettiderna i BioShock Infinite. Videon börjar med Booker Dewitt på en båt som ryckas av en man och en kvinna, som diskuterar Booker och stormen de är mitt i. Kvinnan på roddbåt händer Booker en låda med namnet på den och indikerar att han var i militären som orden "7 Cavalry, Wounded Knne" kan ses på lådan. När du öppnar lådan finns en pistol, en broschyr till "Monument Island" och ett foto av en kvinna med orden "Ta med till New York Unharmed."

Vid den här tiden kan du se hur fantastiskt spelet är att utforma, särskilt när du funderar på att det går på Xbox 360. Vatten- och ljuseffekterna är fantastiska och vid en tidpunkt tar vi några vattendroppar på Bookers hand.

Booker når äntligen sin destination till vad vi tror kan vara denna "Monument Island" Booker hade en broschyr till i sin låda. Booker går upp på fyren, och det är där saker blir intressanta. Vi kommer inte förstöra resten av videon för dig, men vi kan berätta för dig efter att ha tittat på det en massa gånger, vi kan inte vänta till mars 2013 för BioShock Infinite s release.

">