BitTorrent Beta App för Android [Review]

BitTorrent Beta är en bra liten torrent app för dem som vill ladda ner innehåll från torrent trackers på språng. Det är enkelt och enkelt att använda.

Om du är Android-användare, den här bra appen när du är borta från din dator. Med bara en Android-enhet och en WiFi-anslutning kan du ladda ner juridiskt innehåll från en torrenttracker.

Först installerar du det här i Google Play Butik.

När du har installerat det, gå bara till en torrent-spårningssida du använder och klicka på den nedladdade filen.

Det öppnar appen direkt (precis som det skulle på en dator), och du kan välja var du vill ha de nedladdade filerna.

Därefter klickar du på Lägg till och filerna hämtas. En statusfält visas och du kan pausa eller ta bort strömmen när du vill.

Trots att det är en betaversion, fungerade det bara bra på Android-surfplattan som jag försökte på. Jag kunde ladda ner med en hastighet på över 1 MB / sekund och jag är säker på att det kan bli snabbare beroende på vilken typ av Internetanslutning.

Den innehåller ett RSS-flöde så att du kan prenumerera på dina favoritwebbplatser. Ange bara adressen till ditt önskade flöde.

Det ger dig också möjlighet att ladda ner saker från BitTorrents eget flöde av innehåll som är inbyggt.

Du kan också söka efter innehåll direkt från appen, via sökknappen längst upp till vänster. Resultat visas i ett webbläsarfönster, vilket innebär att du måste återvända till appen när du har bestämt dig för vad du ska ladda ner.

För mindre tweaks finns en inställningsmeny, tillgänglig via knappen längst ned till vänster på skärmen. Du kan ställa in nedladdning och uppladdning av gränser, om du inser att nedladdning över en viss hastighet saktar ner din enhet.

Sammantaget en mycket användbar app. Jag föreslår att du stänger av mobilanslutningen på din enhet och bara använder den via WiFi om du inte har en obegränsad dataplan.

Och eftersom vi pratar Android, innehåller Google Goggles-appen nu stöd för enklare kameror.