Windows Phone 10 Preview för att stödja 512MB-enheter

Medan vi Windows och Windows Phone-entusiaster väntar otvivelaktigt på Windows Phone 10-förhandsgranskning på våra telefoner verkar en fråga alltid lura: "Kommer budgetterminaler med 512 MB RAM att vara en del av åtgärden?"

Dessa typer av telefoner skulle inkludera nedre änden och prisvärd Lumia 521/520 eller Lumia 635 som exempel. Jag har ägt båda telefonerna som startade med 520 på AT & T är inget kontrakt GoPhone-program, sedan uppgraderades förra året till Lumia 635 på samma bärare.

Nu har det inte rapporterats om vilka specifika modeller som ska stödja Windows 10-förhandsgranskning, men Gabe Aul, Microsoft Engineering General Manager, gav oss mer hopp i dag i en Twitter-post som du kan läsa nedan.

@Qushery @NicholasHayman Hmmm. Grottar jag? Tänk inte att du kan klämma något annat ut av mig :-) Ja, vi har 512 MB enheter för 1: a prvw.

- Gabriel Aul (@GabeAul) 5 februari 2015

Det skulle definitivt vara meningsfullt för Microsoft att inkludera budgettelefonerna med 512 MB RAM eftersom utbyggnaden av den första versionen av Windows Phone 10 förväntas denna månad, och dessa telefoner är Microsofts mest sålda enheter.

Kom ihåg att om du vill testa den nya Windows 10 för Windows Phone måste du köra Windows Phone 8.1 och måste hämta och aktivera appen Förhandsgranska för utvecklare samt Windows insider-appen för när den första byggnaden är klar .

Windows 10 Technical Preview går ganska bra hittills, och du kan se vad som är nytt i den senaste byggnaden genom att kolla in vår Windows 10 Tech Preview Visual Tour.

Är du glada att börja prova Windows 10 på Windows-telefon? Lämna oss en kommentar och berätta dina tankar!