Prisbelönt datorskrivare ansluter sig till Staff

har lagt till en ny personal som vi tror att du ska vilja. Han är Ron White, en bästsäljande, prisbelönt tekniker, som går med i som Executive Editor. Författaren till den klassiska bästsäljaren Hur datorer arbetar och hur digital fotografering fungerar, kommer Ron att skriva tips för programvara och hårdvara som gör datorer enklare, säkrare och mycket roligare. Eller som Ron säger, "Jag ska visa dig hur man gör Windows din tik."

Nämnde vi att Ron också har en famously irreverent sense of humor som drog ett stort antal fans till sina kolumner och funktioner medan han var verkställande redaktör för PC Computing magazine? Hans skrivande har beskrivits som både "lucid" ( The New York Times ) och "upprörande" (hans fru).

Ron kommer också att bidra med off-beat nyheter och programvaru recensioner. Han har studerat kritik vid O'Neill Critics Institute och på National Endowment of Humanities, där han är en av 12 kompisar, har skrivit recensioner av allt från konst, filmer och böcker till datorer och programvara i 30 år.

"Av all kritik jag har skrivit har ingen varit så spännande eller lika viktig som vad jag skriver nu om datormärken", sa han. "Det är ett område som skapar grundläggande förändringar i hur vi lever, hur vi lär oss och hur vi jobbar. Under de senaste 100 åren har det inte varit något område av intellektet som är viktigt som dagens teknik. "

Ron har inte bara en författare, vunnit nationella utmärkelser för sin publikationsdesign, och han kommer att använda den kompetensen för att göra både lättare att navigera och mer attraktivt.

" har tusentals tips, tips, recensioner och några historier som är i en klass, " sa han. "Vår utmaning är att göra det enkelt för besökare att hitta den information de behöver och assimilera det snabbt och enkelt. Det handlar om både bra skrivande och bra design.

"Det och ha kul."

Se till att välkomna Ron ombord på spårvagnen. Vi är väldigt exalterade att få dig ombord på Ron!