Undvik Televison och Internet Original Program Spoilers Online

Med så många sätt att titta på tv och filmer i dessa dagar, oavsett om du är en sladdskärare eller inte, låter vi oss se vad vi vill och när vi vill. Men om du använder webben är det lätt att springa i spoilers om du inte har sett showen än.

Vi visade redan hur du undviker spoilers i Twitter och Facebook. Och här är en annan förlängning som låter dig undvika dem oavsett var du är på webben.

Spoiler Alert för Chrome

Installera först Spoiler Alert på Google Chrome. Sedan börjar du använda det, du måste logga in på tjänsten. Gå sedan igenom listan med visar du inte vill se spoilers för och lägg till dem i listan.

Därefter slår du på hamburgermenyn längst upp till höger och väljer Sök varningar.

Nu när du börjar surfa på webben får du varningar på en sida när något som kan ha potentiella spoilers på den. Till exempel i i bilden nedan hade jag lagt till Game of Thrones på min lista.

När jag går till Game of Thrones hemsida blir den helt blockerad. Om du vill öppna sidan klickar du bara på knappen Visa mig den här sidan anyways .

Eller om du går till en sida som har information som kan vara förstörare, kommer den också att blockera den. I exemplet nedan gick jag till Wikipedia-sidan för Thrones Game, och det blockerade det.

Ge det ett försök och låt oss veta hur det fungerar för dig i kommentarfältet nedan. Eller om du har en favorit Chrome-tillägg som gör något liknande, låt oss knyta det också!