Asus Transformer för att få Ice Cream Sandwich

Så mycket som den här titeln låter som en restaurangplats i en science fiction-film betyder det faktiskt bra nyheter för fans och ägare till en av de mest älskade Android-tabletterna där ute.

Även om Asus redan har släppt uppföljningen, kallad Transformer Prime, och kan uppgraderas till Android Ice Cream Sandwich (ICS) och sportar en fyrhjulig CPU, har dual-core Eee PadTransformer fortfarande imponerande specifikationer. Och för att vara öppen är det inte så mycket att du kan använda en fyrhjuls-CPU på en tablett (för närvarande, åtminstone).

Den goda nyheten är att uppgraderingen har slutat att vara ett rykte. Asus Nordamerika blev uppmanad av en användare på sin Facebook-sida när uppgraderingen skulle vara tillgänglig. Företaget svarade att uppdateringen är i godkännandeprocessen av Google och skulle skjutas så snart den är klar.

Därefter kom representanten tillbaka och sa att uppdateringen troligen kommer i mitten av februari för transformatorn.

Och det är inte den enda goda nyheter som företaget hade. Det tillade att Eee Pad Slider också skulle få uppdateringen, men kommer att hända efter att transformatorn fått den.

Jag kan inte vänta med att se att dessa enheter kör ICS. Jag har sett det springa på premiären och jag tror det är hur en Android-tablett ska känna.

Och eftersom vi pratar om tabletter, så här använder du Windows 7 och Office 2010 på en iPad.