Logitech lanserar MX Sound Premium Bluetooth-högtalare

Logitech har länge producerat PC-högtalare och meddelade nyligen en ny uppsättning trådlösa skrivbordshögtalare. Logitechs MX-högtalare har blivit estetiskt utformade för att komplettera Logitechs andra premium MX-enheter som det nya CRAFT Advanced Keyboard med Creative Input Dial och MX Master 2S trådlös mus.

Logitech MX-högtalare

MX Sound-högtalarsystemet gör att du kan ansluta upp till två Bluetooth-enheter och / eller använda den medföljande standard 3, 5 mm hörlursuttaget. Satshögtalarna är något över 6, 3 tum (160 mm) i diameter. Dessa är inte för stora men rimligen storleksanpassade för en stationär station. Högtalarsatsen väger in på 1, 72 kg. De ansluter via Bluetooth version 4.1 och en pålitlig siktlinje upp till 80 meter (25 meter).

En viktig egenskap att notera är rörelsen aktiverade bakåtlästa kontroller. Vinka bara handen framför höger högtalare för att visa upplysta ikoner. Med kontrollerna kan du koppla en enhet via Bluetooth eller justera volymen. För att hjälpa till att spara ström går de i viloläge efter 20 minuters inaktivitet. Med Logitechs Easy-Switch-teknik kan du enkelt växla mellan ljudkällor. Du behöver bara slå paus på enheten du lyssnar på, och spela sedan på den andra enheten du vill höra. Följande video från företaget ger dig en uppfattning om hur de baklykta kontrollerna fungerar.

">

När det gäller ljud kan ibland Bluetooth-högtalare bli korta. Kvaliteten på ljudutgången hos dessa högtalare ger dock ett bra tillägg till alla arbetsytor. Det finns ingen dedikerad subwoofer (vilket ger ett litet fotavtryck), men högtalarna bör erbjuda en anständig stans bas med bakåtvända portrör vid 15 Watt RMS-effekt (24 topp) motsvarar mycket ström för de två drivrutinerna.

Och det borde vara självklart, men om du ansluter din bärbara dator, surfplatta eller telefon kommer det att bli ganska uppgradering från ljudet på dessa enheter. Vi har en uppsättning in-house för testning och kommer att få en fullständig översyn under de kommande veckorna.

Logitech MX-högtalarna innehåller en års begränsad garanti och kommer att säljas i oktober till ett rekommenderat pris på 99, 99 USD. Du kan köpa dem från utvalda butiker och du kan förbeställa ett par nu på Logitech.com.